LIEBHERR hladilna torba kot darilo

 

V industriji pijač že od nekdaj veljajo visoke zahteve za hladilne aparate. Od izbire najkakovostnejših materialov do zasnove hladilnih komponent in razvoja dizajna – pri Liebherrju je vedno v ospredju dolgoletna uporaba aparatov, prav tako pa vam pri njihovih aparatih zagotavljajo kakovost komponent, maksimalno koristno prostornino, učinkovito zmogljivost hlajenja, zagotovljeno konstantnost temperatur ter vzorno primernost za čiščenje. Kombinacija teh lastnosti omogoča, da modelov Liebherr ni samo preprosto napolniti, temveč se tudi z lahkoto očistiti, udobno upravljati ter z njimi energetsko učinkovito gospodariti. 

Na profesionalne modele Liebherr se lahko zanesete – 24 ur na dan in 365 dni v letu.
Zato vam v času od 1.9.2021 do vključno 31.10.2021 ob nakupu hladilnega aparata za profesionalno rabo podarimo zelo uporabno darilo hladilno torbo Liebherr.

Za izlete in piknike je elegantna in kakovostna Liebherr hladilna torba v klasični temno modri barvi vedno dobrodošel spremljevalec. S prostornino 15 litrov ponuja veliko prostora za hrano in pijačo. Po dolžini nastavljiv pas z udobno ramensko blazinico zagotavlja optimalno udobje pri nošenju. Zunanji žep z zadrgo ponuja prostor za jedilni pribor ali serviete. Njegova robustna poliestrska tkanina je odporna na vodo in umazanijo ter se enostavno čisti. V ločen žep na na dnu lahko za optimalno hlajenje vstavite hladilni vložek.