5 let garancije za aparate bele tehnike znamke Electrolux

5 let garancije
Obveščamo vas, da smo s 1.2.2021 začeli s promocijo 5 let garancije (2 leti redne + 3 leta dodatne garancije) za aparate bele tehnike znamke Electrolux za:
- vgradne aparate bele tehnike,
- štedilnike,
- prostostoječe pomivalne stroje,
- pralne, sušilne in pralno-sušilne stroje 

Čas trajanja promocije
Promocija velja za navedene aparate bele tehnike, kupljene med 1.2.2021 in 31.7.2021. V času promocije je kupljeni aparat potrebno registrirati na spletu najkasneje mesec dni po zaključku promocije, to je 31.8.2021.

Pogoji sodelovanja
Kupec, ki je v času promocije kupil aparat Electrolux, vključen v promocijo, lahko pridobi 5 let garancije za kupljeni aparat (2 let redne + 3 leta dodatne garancije) tako, da do 31.8.2021 registrira kupljen aparat na sledeči spletni strani:
https://www.electrolux.si/5-let-garancije/

Če so izpolnjeni vsi pogoji in pravilno vnešeni osebni podatki, bo udeleženec v času 2 tednov po registraciji aparata na e-poštni naslov dobil potrdilo o 5-letni garanciji (certifikat).

Za koriščenje potrdila o 5-letni garanciji mora biti potrdilu priložen originalni račun o nakupu aparata v promociji. Račun za aparat, kupljen v času promocije, je dokaz o nakupu in potrdilo o 5-letni garanciji ne velja brez računa.