Kako do brezplačne mikrovalovne pečice Samsung Bespoke


6. februar 2023

Bi želeli imeti brezplačno mikrovalovno pečico?

Samsung od 1.2. do 28.2.2023 ob nakupu kateregakoli izmed spodaj navedenih izdelkov ponuja brezplačno mikrovalovno pečico Samsung BESPOKE.

Večnamenska čistilna postaja Samsung Bespoke Jet

Večnamenska čistilna postaja, ki izprazni posodo za prah brez umazanije in se medtem samodejno napolni. Ima sesalno moč do 210 W in večslojni filtrirni sistem,
ki zagotavljata globinsko čiščenje vašega doma. Njena močna baterija in lahka zasnova omogoča kar eno uro enostavne neprekinjene uporabe.

BESPOKE AI™ pranje perila

Pranje na osnovi umetne inteligence, ki temeljito in nežno opere perilo pri tem pa porabi manj vode in detergenta.
Pralni stoj zazna materiale, težo in umazanijo ter jim prilagodi količino mehurčkov, čas pranja, temperaturo, količino vode in hitrost centrifuge.
Z uporabo aplikacije SmartThings pa lahko nastavitve pranja še dodatno prilagodite svojim zahtevam.

BESPOKE pečice

Ena velika ali dve mali pečici, ki delujeta ločeno. Modern dizajn z LCD zaslonom, upravljanjem na dotik in z enim gumbom.
S funkcijo cvrtja na vroč zrak pripravite sočno in od zunaj lepo zapečeno hrano, z manj maščobe. Sistem Air Sous Vide zaznava temperaturo pečice in jo ohranja konstantno.

BESPOKE hladilniki

Tih in energetsko učinkovit hladilnik z elegantnim izgledom. Za prilagajanje vašemu prostoru omogoča združevanje različnih modulov in spreminjanje velikosti polic.
Funkcija Twin Cooling Plus z optimizacijo temperature in vlage zagotavlja dolgotrajno svežino. Omogoča prilagajanje temperature različnim živilom z nastavitvami
Cool (2 °C), Chill (-1 °C), Soft Freeze (-5 °C) ali Freeze (-15~-23 °C ).Tehnologija No Frost preprečuje nabiranje ledu in vam s tem prihrani neprijetno čiščenje.

Mikrovalovna pečica Samsung Bespoke

Mikrovalovna pečica z elegantnim dizajnom iz stekla z zaslonom na dotik, ki glede na težo in vrsto hrane preračuna optimalen čas odtajanja.
Sistem trojne distribucije zagotavlja enakomerno in temeljito pripravo hrane. Z EKO načinom pa prihranite energijo in denar.

 

Pogoj za prejem mikrovalovne pečice:
Poslati kontaktne podatke in kopijo računa na e-naslov ce.promo@samsung.com do 31.3.2023.